ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Κωστής Νομικός - Βρέθηκε αναίσθητος στο κέντρο της Αθήνας

Ο ηθοποιός Κώστας Νομικός (αριστερά) με τον επίσης ηθοποιός και βουλευτή Σπύρο Μπιμπίλα

Social Media / Instagram

Πέθανε ο ηθοποιός Κωστής Νομικός με την δυσάρεστη είδηση θανάτου του, να γίνεται γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα όπου έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ηθοποιός και βουλευτής με ανάρτηση του στο Ίνσταγκραμ, το βράδυ της Παρασκευής, αναφέρει ότι ο ηθοποιός Κωστής Νομικός βρέθηκε αναίσθητος στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας, η τελευταία εμφάνιση του Κωστή Νομικού ήταν σε έναν μικρό ρόλο στις Άγριες Μέλισσες.

«Με μεγάλη θλίψη βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρηση από την ζωή ενός αγαπημένου φίλου, εκλεκτού μέλους του ΤΑΣΕΗ, ευαίσθητου ανθρώπου και ωραίου τραγουδιστή. Βρέθηκε χθες δυστυχώς αναίσθητος σε δρόμο του κέντρου. Ο Κωστής μας δεν είναι πια μαζί μας. Κωστής Νομικός…

Του άρεσε να φωτογραφίζεται με όλους τους ηθοποιούς, φοβερός θεατρόφιλος, δεν άφηνε παράσταση, αγωνιστής, πάντα στις πορείες και στις διαμαρτυρίες υπέρ των νέων ηθοποιών και η επιθυμία του ήταν να συμμετέχει σε παραστάσεις..

Η τελευταία του εμφάνιση ήταν σε ένα μικρό χαρακτηριστικό ρόλο στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ. Καλό ταξίδι Κωστή μου…» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης