ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός για αρπαγή ανήλικης στη Λάρισα - Εκδόθηκε Missing Alert

Συναγερμός για αρπαγή ανήλικης στη Λάρισα - Εκδόθηκε Missing Alert

Σήμα Χαμόγελου του Παιδιού

INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Συναγερμός έχει σημάνει από το Χαμόγελο του Παιδιού, για τον εντοπισμό 14χρονης κοπέλας που φέρεται να έχει απαχθεί από ενήλικα από την περιοχή της Λάρισας.

Πρόκειται για την 14χρονη Χρυσούλα - Χρυσοβαλάντω για την οποία εκδόθηκε Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού και η οποία φέρεται πιθανότατα να έχει απαχθεί από ενήλικο άτομο το οποίο την έχει οδηγήσει στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού «στις 27/06/2024 και ώρα 20:30, εξαφανίστηκε από την Λάρισα , η Χρυσούλα – Χρυσοβαλάντω Κ. 14 ετών. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενεργοποιήθηκε 28/06/2024 κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι στην εξαφάνιση εμπλέκεται ενήλικο άτομο και πιθανόν βρίσκονται στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Η Χρυσούλα – Χρυσοβαλάντω Κ. έχει ύψος 1,55 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει μακριά καστανά μαλλιά και σκούρα πράσινα μάτια. Φορούσε πράσινο σορτσάκι, άσπρο κοντομάνικο μπλουζάκι και άσπρες παντόφλες.

Screenshot-2024-06-29-074000.jpg

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ενηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000»

e mail: 116000@hamogelo.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ