ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα σε διαμέρισμα στο Κερατσίνι: Την σκότωσαν ισχυρίζεται ο σύντροφός της

Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα σε διαμέρισμα στο Κερατσίνι: Την σκότωσαν ισχυρίζεται ο σύντροφός της

Περιπολικό της αστυνομίας

INTIME (φωτο αρχείου)

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα στο Κερατσίνι  στην οδό Αγίου Παντελεήμονος 109 την Παρασκευή (28/6).

Ο Ιατροδικαστής βλέπει κάποιες αμυχές και κάτι στο λαιμό, το οποίο πρέπει να συνδυάσει με κάποια ευρήματα της νεκροτομής προκειμένου να είναι σίγουρος για το αν πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Θα εξετάσει και τα νύχια του θύματος προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχουν ίχνη άμυνας και γενετικό υλικό ατόμου που ήρθε σε έντονη επαφή ή διαμάχη.

Ο σύντροφός της επιμένει πως την σκότωσαν οι Ρομά με τους οποίους είχαν αντιπαράθεση το προηγούμενο βράδυ. Το ζευγάρι είχε πάει στο σπίτι των Ρομά, με τον άνδρα να υποστηρίζει ότι πήγαν γιατί τους είχαν πάρει κάποια πράγματα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είχαν πάει εκεί προκειμένου να προμηθευτούν τη δόση τους. Οι Ρομά επικοινώνησαν με το 100, προκειμένου να έρθουν οι αστυνομικοί και να προσάγουν το ζευγάρι καθώς τους ενοχλούσε.

Πράγματι έγιναν προσαγωγή και αφέθηκαν ελεύθεροι, με τους αστυνομικούς να αναφέρουν πως η γυναίκα δεν έφερε σημάδια χτυπημάτων, όπως υποστηρίζει ο σύντροφός της. Το ζευγάρι είχε βγει από την φυλακή πριν από περίπου 10 μέρες καθώς είχαν κατηγορηθεί για μικροκλοπές και κατοχή ναρκωτικών. Ο σύντροφός της θα κρατηθεί σήμερα με την αιτιολογία της κατοχής ναρκωτικών χαπιών έως ότου ολοκληρώσει ο ιατροδικαστής την νεκροτομή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ