ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο για ενδοοικογενειακή απειλή

Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο για ενδοοικογενειακή απειλή
EUROKINISSI

Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της σύντροφό του το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Αναφορικά με πράξεις που είναι προγενέστερες και στρέφονται τόσο κατά της εν διαστάσει συζύγου του όσο και της νυν συντρόφου του, θα εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και θα διενεργηθεί προκαταρκτικη εξέταση από τον εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής βίας.

Σημειώνεται ότι ο δημοσιογράφος παύθηκε από τα καθήκοντα του από την ΕΡΤ μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Το 30χρονο θύμα, επίσης δημοσιογράφος, η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο με κατάγματα στο πρόσωπο, φέρεται να κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας ότι δέχθηκε την επίθεση από τον δημοσιογράφο όταν του ζήτησε να χωρίσουν.

Μάλιστα μετά την άγρια επίθεση, το θύμα φέρεται να δέχτηκε απειλητικά μηνύματα από τον δράστη μετά την αποκάλυψη του περιστατικού.

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η Δικαιοσύνη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η 30χρονη δημοσιογράφος φέρεται τέλος να ανέφερε στην καταγγελία της ότι και στο παρελθόν είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφο της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ