ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκε ο 41χρονος που παρέσυρε με IX την εν διαστάσει σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη

Προφυλακίστηκε ο 41χρονος που παρέσυρε με IX την εν διαστάσει σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη

Χειροπέδες σε συλληφθέντα από την ΕΛΑΣ 

INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 41χρονος άνδρας που παρέσυρε και τραυμάτισε με το αυτοκίνητο του την 35χρονη εν διαστάσει σύζυγο του, πριν μια εβδομάδα στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 41χρονος είχε χτυπήσει με το όχημα του την 35χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, όταν εκείνη επέβαινε σε δίκυκλο, κι αφού την ανέτρεψε την έπιασε από το λαιμό και την απείλησε.

Σε βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πράξη για την οποία απολογήθηκε σήμερα το πρωί Τρίτη, 25 Ιουνίου, στην ανακρίτρια.

Αμέσως μετά την απολογία του ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Πρόσφατα ο δράστης είχε κατηγορηθεί για το ίδιο αδίκημα, όταν φτάνοντας έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του, άρχισε να πυροβολεί με κυνηγετική καραμπίνα, χωρίς όμως να υπάρξει τραυματισμός. Τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στην απολογία του, ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η εν διαστάσει σύζυγός του, με την οποία έχουν τέσσερα παιδιά, «συνεχώς τον προκαλεί» τονίζοντας ότι οι καβγάδες ξεκίνησαν για οικονομικής φύσεως θέματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ