Αντιμέτωπος με τη λειψυδρία ο Πολύγυρος Χαλκιδικής

Αντιμέτωποι με τη λειψυδρία είναι οι κάτοικοι στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, όπου εντείνονται οι κίνδυνοι μετά και τα περιστατικά νεροκλοπής.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι αγροτικές καλλιέργειες και η μεγάλη τουριστική κίνηση «εκτοξεύουν» τη ζήτηση και την ανάγκη στην περιοχή, ενώ στο παλιό δίκτυο ύδρευσης σημειώνονται και διαρροές.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δημοτικές αρχές διαπίστωσαν παρανομίες στη χρήση πόσιμου νερού, μετά από μετρήσεις που κατέδειξαν έλλειμμα της τάξης του 50% σε σχέση με την κατανάλωση των κατοίκων.
Ο δήμος Πολυγύρου σχεδιάζει να προβεί σε ελέγχους, καλώντας παράλληλα τους κατοίκους να συμμορφωθούν με τον νόμο.
Σε μια προσπάθεια αποτελεσματικότερης εποπτείας, οι αρχές ανακοίνωσαν την τοποθέτηση ψηφιακών υδρομέτρων σε όλα τα νοικοκυριά του Δήμου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάπρι: «Μπλόκο» στους τουρίστες λόγω λειψυδρίας

Ινδία: Φλέγεται το Νέο Δελχί με 52,3 βαθμούς - Λειψυδρία και «κόκκινος συναγερμός υγείας»

ΔΥΠΑ: Πότε ξεκινά η καταβολή παροχών μέσω προπληρωμένων καρτών
02:00
Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των Voucher για τα Laptop: Δείτε αν είστε δικαιούχος
01:00
Ηλεκτρονικά η επικαιροποίηση στοιχείων στις τράπεζες: Ανοιχτή η πλατφόρμα «Know Your Business»
00:30
Στον «αέρα» η τρίτη σεζόν του «Wheel of Time» (vid)
23:59