ΕΛΛΑΔΑ

«Άπλωσε το χέρι ο Αποστόλης» - Τι λέει ο πατέρας του Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

«Άπλωσε το χέρι ο Αποστόλης» - Τι λέει ο πατέρας του Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

O δικηγόρος Απόστολος Λύτρας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο πατέρας του Απόστολου Λύτρα, Μανώλης, μίλησε για τον προφυλακισμένο ποινικολόγο και τον άγριο ξυλοδαρμό της 37χρονης συζύγου του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως ο γιος του δεν θα βιαιοπραγούσε ποτέ.

«Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Θα το περάσουμε τι να κάνουμε; Ποτέ δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου. Έδωσε αφορμή η γυναίκα του. Ήταν η κακιά η ώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Λύτρας.

Παρά τις δηλώσεις του πατέρα του, ο Απόστολος Λύτρας έχει παραδεχθεί την πράξη του, ζητώντας συγγνώμη γι’ αυτή. Μάλιστα με επιστολή του στα ΜΜΕ, διαψεύδει μια σειρά από δημοσιεύματα λέγοντας χαρακτηριστικά πως η σύζυγός του δεν είχε την παραμικρή ευθύνη ή γνώση για τα χρέη που δημιούργησε εκείνος.

Νέα δήλωση Λύτρα μέσα από τη φυλακή: Υπάρχει τεράστια ανθρωποφαγία - Συγγνώμη στη σύζυγό μου

Σε νέα δήλωση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού για τη σύζυγό του, προχώρησε ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της.

Ο γνωστός ποινικολόγος ζήτησε συγγνώμη για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και ανέφερε ότι η ίδια ουδεμία ευθύνη φέρει για τις οφειλές του.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Όλες αυτές τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνώμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κατ’ επέκταση στα τρία μου παιδιά. Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες», σημείωσε ο κ. Λύτρας και συνέχισε:

«Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή οτιδήποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν την ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση».

«Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής» κατέληξε ο γνωστός ποινικολόγος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ