ΕΛΛΑΔΑ

Ημαθία: Θανατηφόρο τροχαίο με μια γυναίκα νεκρή και δύο σοβαρά τραυματίες

Ημαθία: Θανατηφόρο τροχαίο με μια γυναίκα νεκρή και δύο σοβαρά τραυματίες

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

EUROKINISSI / Φωτογραφία αρχείου

Θανατηφόρο τροχαίο με μια γυναίκα  νεκρή και τρεις τραυματίες εκ των οποίων οι δύο σε σοβαρή κατάσταση, σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιουνίου στην Εγνατία οδό στο ύψος της Ημαθίας.

Σύμφωνα με το thestival.gr, μία γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα μετά τη σφοδρή σύγκρουση και διεκομίσθη νεκρή στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, μετά την σφοδρή σύγκρουση τριών αυτοκινήτων.

Άλλες δύο ακόμα γυναίκες μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο ίδιο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες, η μία αναμένεται να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματά της.

Σε ό,τι αφορά στη δεύτερη τραυματισμένη γυναίκα, αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε και ένας άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν τρία οχήματα συγκρούστηκαν στην Εγνατία Οδό, λίγο πριν τον κόμβο Νησελίου, στο ρεύμα προς τη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική καθώς χρειάστηκε να απεγκλωβίσει τρία άτομα που επέβαιναν στα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Screenshot-2024-06-21-152955-(1).jpg

To σπαραλιασμένο αυτοκίνητο από την σφοδρή σύγκρουση

Thestival - alaxandreia - gidas.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ