ΕΛΛΑΔΑ

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς μεγαλώνει και εκπαιδεύει τη νέα γενιά καθηγητών

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς μεγαλώνει και εκπαιδεύει τη νέα γενιά καθηγητών
PEXELS / Photo by Yan Krukau

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος δωρεάν εκπαίδευσης νέων καθηγητών από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πουκαμισάς.

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, πληθαίνουν συνεχώς και οι ανάγκες τους σε νέους καθηγητές αυξάνονται. Για αυτόν τον λόγο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς την Ακαδημαϊκή περίοδο 2023-24 διοργάνωσε για πρώτη φορά την Ακαδημία Νέων Καθηγητών που απευθύνεται σε νέους Καθηγητές όλων των ειδικοτήτων (Φιλoλόγους, Μαθηματικούς, Φυσικούς, Χημικούς, Βιολόγους, Οικονομολόγους, Καθηγητές Πληροφορικής και Καθηγητές Αγγλικών), οι οποίοι σε πρώτη φάση παρακολούθησαν διαδικτυακές εισηγήσεις από έγκριτους Καθηγητές & Ακαδημαϊκούς Υπευθύνους του Ομίλου και στη συνέχεια έλαβαν μέρος σε σχετικές γραπτές δοκιμασίες, προφορικές συνεντεύξεις, αλλά και παρακολούθησαν υποδειγματικές διδασκαλίες σε Φροντιστήρια του Ομίλου.

Τη διαδικασία ολοκλήρωσαν με επιτυχία 121 Καθηγητές, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να προσληφθούν κατά προτεραιότητα στα υπάρχοντα, αλλά και στα νέα Φροντιστήρια του Ομίλου.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση της Ακαδημίας Νέων Καθηγητών, ο Όμιλος ανακοινώνει τον δεύτερο κύκλο αυτής για την ακαδημαϊκή περίοδο 2025–26, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να συγκεντρώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξαιτίας της αλλαγής των σχολικών βιβλίων και των αναλυτικών προγραμμάτων στα σχολεία. Μάλιστα, ο εκδοτικός οίκος του Ομίλου, οι Εκδόσεις Πουκαμισάς, συμμετέχουν στη συγγραφή των νέων σχολικών εγχειρίδιων με 72 τίτλους βιβλίων, και συνεπώς ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς διαθέτει την πλήρη τεχνογνωσία, σχετικά με τα νέα αναλυτικά προγράμματα.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς αναβαθμίζοντας συνεχώς τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες του και πρωταγωνιστώντας εδώ και 36 χρόνια στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας, προσφέρει μια τεράστια ευκαιρία σε νέους καθηγητές να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, αλλά και να διεκδικήσουν μία εργασία με ποιοτικούς όρους και προοπτική στον μεγαλύτερο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο εκπαιδευτικό όμιλο στην Ελλάδα!

Για πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής στην Ακαδημία Νέων Καθηγητών πατήστε εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ