Φωτιά στη Βάρης - Κορωπίου: Τι λένε στην κάμερα του CNN Greece δήμαρχος Παιανίας και κάτοικοι
Σπίτι που παραδόθηκε στις φλόγες στη μεγάλη φωτιά στη Βάρης - Κορωπίου
CNN Greece / Νίκος ΡαζήςΤον εφιάλτη της φλόγας να εισβάλει στις αυλές των σπιτιών τους βίωσαν κάτοικοι στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στη Βάρης - Κορωπίου, όπου από τη μία στιγμή στην άλλη, είδαν μια πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση να εξελίσσεται σε πύρινη λαίλαπα.
Αυτά επιβεβαίωσε και δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, μιλώντας στην κάμερα του CNN Greece, ενώ μεταξύ άλλων ρόλο στην επέκταση της φωτιάς έπαιξαν και τα ακαθάριστα οικόπεδα στην περιοχή που έκαναν δύσκολη την κατάσβεση.
Σύμφωνα με όσα είπε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, πρόκειται για εμπρησμό, σε μια φωτιά που πήρε τεράστιες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων και της επέκτασης σε πάρκινγκ σκαφών, όπου βρήκε καύσιμη ύλη.
Από την πλευρά τους οι κάτοικοι στη Βάρης - Κορωπίου, αναφέρθηκαν στο πώς βίωσαν αυτόν τον εφιάλτη, καθώς έβλεπαν τις φλόγες να πλησιάζουν στα σπίτια τους.
Οι ίδιοι έδωσαν μάχη με τις φλόγες προκειμένου να σώσουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τι δείχνει το βίντεο από τη φωτιά στη Βάρης - Κορωπίου: Ο εμπρηστής κρατάει μπιτόνι και στουπιά
Κικίλιας: Υπάρχει βίντεο με εμπρηστή να βάζει φωτιά στη Βάρης - Κορωπίου
Ρεζά Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» υπόσχεται ο εξόριστος πρώην πρίγκιπας διάδοχος
17:33
Φωτιά στο Κραν Μοντανά: Εγγύηση 215.000 ευρώ και βραχιολάκι για τους ιδιοκτήτες του μπαρ
17:23
Κορυδαλλός: Γυναίκα απειλεί να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας
17:16
Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ - Η ζώνη μπορεί να δώσει δόνηση μέχρι 9 βαθμούς
17:16