ΕΛΛΑΔΑ

Πρόσκληση για καθαρισμό της Πάρνηθας από το Save our Hood το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουνίου

Πρόσκληση για καθαρισμό της Πάρνηθας από το Save our Hood το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουνίου
Πανελλήνιος Εθελοντικός Οργανισμός

Πρόσκληση για τον καθαρισμό της Πάρνηθας για το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουνίου, κάνει ο πανελλαδικός εθελοντικός οργανισμός Save Your Hood. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού Save Your Hood προσκαλούνται όλοι συμμετάσχουν σε μια συλλογική δράση καθαρισμού στην Πάρνηθα, με σκοπό να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα για την ασφάλεια και την προστασία του βουνού μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν εθελοντές της οργάνωσης στις 25/5/2024.

Όπως επισημαίνει ο εθελοντικός οργανισμός «Η Πάρνηθα, το στολίδι της Αττικής, έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια από την αδιαφορία και την αμέλεια. Σκουπίδια, καμένα κλαδιά και άλλα αντικείμενα ρυπαίνουν το τοπίο, θέτοντας σε κίνδυνο το περιβάλλον και την ασφάλεια των πεζοπόρων.

Εμείς, ως πολίτες που αγαπάμε και σεβόμαστε το βουνό μας, δεν μπορούμε να μείνουμε άπραγοι. Ενωμένοι, μπορούμε να καθαρίσουμε την Πάρνηθα και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους: Ας φροντίσουμε το βουνό μας!

Σας καλούμε λοιπόν, άτομα, ομάδες, συλλόγους και οικογένειες, να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί μας σε αυτήν την προσπάθεια. Ας περπατήσουμε μαζί, καθαρίζοντας το μονοπάτι από την Κρύα Πηγή Φυλής έως τις ταβέρνες, και ας δώσουμε μια νέα πνοή στην Πάρνηθα».

Πληροφορίες:

Ημέρα: Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Ώρα: 11:00 π.μ.

Σημείο εκκίνησης: Κρύα Πηγή Φυλής

Τερματισμός: Ταβέρνες

Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ