ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ CNN GREECE ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη αστυνομικός στη Μύκονο για κλοπή – Παρακολουθούσε σεμινάριο για ενδοοικογενειακή βία

Συνελήφθη αστυνομικός στη Μύκονο για κλοπή – Παρακολουθούσε σεμινάριο για ενδοοικογενειακή βία

Περιπολικό της Αστυνομίας

EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)

Στον εισαγγελέα Σύρου οδηγείται αυτή την ώρα υπαρχιφύλακας που υπηρετούσε στο τμήμα της Μυκόνου καθώς συνελήφθη από τους αδιάφθορους της ελληνικής αστυνομίας γιατί έκλεψε την αλυσίδα μιας κρατούμενης.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι το γεγονός ότι η αστυνομικός είχε έρθει στην Αθήνα χθες για να παρακολουθήσει σεμινάριο για τη αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας.

Όλα αρχίσαν όταν μια αλλοδαπή κρατούμενη στο τμήμα της Μυκόνου κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι έλλειπε η αλυσίδα από το τσαντάκι με τα προσωπικά της αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί στο τμήμα έκαναν έρευνα και από βίντεο διαπίστωσαν ότι η υπαρχιφύλακας ήταν αυτή που είχε βάλει το χέρι της στο τσαντάκι της κρατούμενης και της άρπαξε την αλυσίδα.

Η αστυνομικός όμως είχε αναχωρήσει από το τμήμα και βρισκόταν στην Αθήνα για να παρακολουθήσει ειδικό σεμινάριο, στο οποίο συμμετέχουν αστυνομικοί για να εκπαιδεύονται στο πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Οι αστυνομικοί της Μυκόνου ειδοποίησαν τη διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων. Συνέλαβαν την αστυνομικό την ώρα του σεμιναρίου και την οδήγησαν στην Μύκονο στο αστυνομικό τμήμα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμπεται στον εισαγγελέα Σύρου.

Με εντολή του αρχηγού της ελληνικής αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ