ΕΛΛΑΔΑ

Αναζητείται για να συλληφθεί ο Λύτρας- Δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, λέει ο δικηγόρος του

Αναζητείται για να συλληφθεί ο Λύτρας- Δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, λέει ο δικηγόρος του

Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας

ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αναζητείται από την Αστυνιομία για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά τη μήνυση που κατέθεσε η σύζυγος του τόσο κατά του ίδιου, όσο και κατά της πρώην γυναίκας του. Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του, Πέτρος Πανταζής ο Λύτρας δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και έχει την πρόθεση να παρουσιαστεί στο Αστυνομικό τμήμα Παλλήνης.

«Ο άνθρωπος ήθελε να πάρει κάποια πράγματα από το σπίτι του. Υπήρξε επικοινωνία με την παθούσα όχι από τον κ. Λύτρα προκειμένου να μεταβεί η κόρη του με την μητέρα της να πάρουν κάποια πράγματα», είπε ο κ. Πανταζής. και πρόσθεσε: «Έγινε μια επικοινωνία με μηνύματα και όταν έφτασαν εκεί ενεργοποιήθηκε για άγνωστο λόγο το panic button και αργότερα υποβλήθηκε μήνυση. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται όλα αυτά. Δεν έχει σταλεί κανένα απειλητικό μήνυμα. Κανένα μήνυμα, Μπορεί να εστάλη μήνυμα από κάποιον συνεργάτη του γραφείου του αλλά όχι από τον κ. Λύτρα. Δεν εχει παραβιάσει κανέναν περιοριστικό όρο. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε αυτή η δικογραφία. Προφανώς υπήρξε προσυνεννόηση . Αν έχει διαμειφθεί κάτι έχει γίνει μεταξύ όσων ήταν στο σπίτι».

Ο κ. Πανταζής είπε ακόμα ότι δεν έχει ακόμα στα χέρια του μήνυση και πως θα πάει στο αυτόφωρο. «Αν αναζητείται από την αστυνομία θα δώσει τις εξηγήσεις του. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει καμία παραβίαση του περιοριστικού όρου».

Μήνυση από τη σύζυγό του

Η σύζυγος του προχώρησε σε μήνυση κατά του ίδιου, αλλά και της πρώην συζύγου του κατηγορώντας τους ότι προσπάθησαν να εισέλθουν στο σπίτι της χθες το βράδυ.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των δύο στην αυλή του σπιτιού πάτησε το panic button. Υπενθυμίζεται ότι ο μοναδικός όρος με τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος ο δικηγόρος ήταν να μην πλησιάσει την σύζυγό του.

Οι μηνύσεις υποβλήθηκαν για διατάραξη οικιακής ειρήνης στην πρώην σύζυγο και για απειλή, εξύβριση, διατάραξη οικιακής ειρήνης στον ίδιο τον Απόστολο Λύτρα, τον οποίο μάλιστα κατηγόρησε και για απειλητικό μήνυμα.


Σύμφωνα, μάλιστα, με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, που μίλησε στον ΑΝΤ1 έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα κρατείται ήδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ