ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Γιος χτύπησε τον πατέρα του – Δήλωσε ότι θα το ξανάκανε

Ηλικιωμένος 

PIXABAY

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ένας 30χρονος άνδρας από το Πήλιο Μαγνησίας που κατηγορείται ότι χτύπησε τον πατέρα του μετά από καυγά που είχαν, απειλώντας παράλληλα ότι θα το ξανάκανε λόγω ... νεύρων. 

Ο 30χρονος κάτοικος χωριού του κεντρικού Πηλίου, δικάζεται σήμερα και είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απόπειρας ενδοοικογενειακής απλής σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, λόγω επεισοδίου που είχε με τον 66χρονο πατέρα του.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr o κατηγορούμενος πήγε σε παραθαλάσσιο χωριό κοντά στον Βόλο, όπου μένει ο πατέρας του, μάλωσαν και ο 66χρονος, προσπάθησε να ξεφύγει και να μπει στο αυτοκίνητό του, προκειμένου να «καλμάρει» όπως είπε, ο γιος του.

Ωστόσο ο 30χρονος, τον κυνήγησε, πήρε ένα σίδερο που βρήκε στο έδαφος, ο 66χρονος προσπάθησε να τον αφοπλίσει και τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

Μετά από καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, ο 30χρονος συνελήφθη, κρατήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί. Ωστόσο, το δικαστήριο αναβλήθηκε για σήμερα Τετάρτη.

Όταν ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε από την εισαγγελέα έδρας αν θα το έκανε ξανά, για να αποφασίσει αν θα προτείνει άρση ή όχι της κράτησής του, εκείνος είπε ότι είχε νεύρα με τον πατέρα του και θα το ξανάκανε, οπότε παρέμεινε κρατούμενος και χθες, για να δικαστεί σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης