ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Ληστεία και ξύλο για οδηγό αυτοκινήτου – Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα τους

Λάρισα: Ληστεία και ξύλο για οδηγό αυτοκινήτου – Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα τους

Αστυνομικός 

INTIME NEWS / ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ (φωτογραφία αρχείου)

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη πόλη της Λάρισας με θύμα οδηγό αυτοκινήτου και δράστες δύο άνδρες που είχαν ως κίνητρο τη ληστεία.

Οι δύο ληστές που συνελήφθησαν, προκειμένου να αρπάξουν χρήματα από τον εμβρόντητο οδηγό του αυτοκινήτου, τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο του με τη βία, τον ξυλοκόπησαν και του άρπαξαν το χρηματικό ποσό που είχε στο πορτοφόλι του το θύμα καθώς και το κινητό του.

Σύμφωνα με το Onlarissa.gr το περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες όταν το θύμα επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε.

Μέσα σε αυτό τον περίμενε ο ένας από τους δράστες, ενώ ο συνεργός του ο οποίος ήταν κρυμμένος σε παρακείμενο όχημα, τον τράβηξε αιφνιδίως έξω από το αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, οι δύο δράστες επιτέθηκαν στον παθόντα, χτυπώντας τον στο κεφάλι και το σώμα, αφαιρώντας του το πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δραστών, επιβιβαζόμενων στο όχημα, και την ακινητοποίησή τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ