ΕΛΛΑΔΑ

Με το χέρι στο στήθος βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής του BBC στην Αγία Μαρίνα Σύμης

Με το χέρι στο στήθος βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής του BBC στην Αγία Μαρίνα Σύμης
Aνάσταση η τοπική κοινωνία της Σύμης μόλις εντοπίστηκε η σορός του άτυχου βρετανού γιατρού και παρουσιαστή Μάικλ Μόσλι ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τον θάνατο του παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ στην Σύμη αν και ο ιατροδικαστής που βρίσκεται ήδη στο νησί δεν μπορεί να διαπιστώσει τα αιτία θανάτου μακροσκοπικά, ούτε αν ο Μόσλεϊ έπεσε από τα βράχια, καθώς το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη. 

Ο 67χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή και σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τη θάλασσα, στην παραλία Αγίας Μαρίνας.

Δίπλα του βρέθηκε η ομπρέλα που κρατούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ στο χέρι του φορούσε ένα ψηφιακό ρολόι. Επιπλέον, ο Μόσλεϊ ήταν σε ύπτια στάση, με το αριστερό χέρι στο στήθος.

Ο ιατροδικαστής αποκλείει την εγκληματική ενέργεια ενώ η σορός του Βρετανού παρουσιαστή του BBC, θα μεταφερθεί αύριο, Δευτέρα 10/6, στο νοσοκομείο της Ρόδου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία- νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου του.

Ο Μάικλ Μόσλεϊ βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής (9/6) στη Σύμη όπου τον αναζητούσαν από την περασμένη Πέμπτη.

Από αυτά που μπορεί να διακρίνει ο ιατροδικαστής, μέχρι στιγμής, δεν μπόρεσε να δει χτυπήματα. Ο χρονικός προσδιορισμός του θανάτου είναι δύσκολος λόγω της κατάστασης της σορού.

Εκτιμάται πως πιθανόν ξάπλωσε μόνος του μετά από κάποια έντονη αδιαθεσία και η στάση του σώματος, με το αριστερό του χέρι στο στήθος ενισχύει αυτήν την εκδοχή.

Η σορός μεταφέρεται στην ιατροδικαστική υπηρεσία Ρόδου για να γίνει νεκροτομή, ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

SYMH PAROYSIASTHS BBC NEKROS MICHAEL MOSLI

Aνάσταση η τοπική κοινωνία της Σύμης μόλις εντοπίστηκε η σορός του άτυχου βρετανού γιατρού και παρουσιαστή Μάικλ Μόσλι

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Αστυνομικές πηγές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο Μάικλ Μόσλεϊ απομακρυνόμενος από το Πέδι, να μπερδεύτηκε και αντί να κινηθεί αριστερά προς τον Γυαλό Σύμης να πήρε τη διαδρομή δεξιά του που οδηγούσε προς την Αγία Μαρίνα.

Δεν αποκλείουν ο 67χρονος να είχε πρόθεση να κινηθεί προς Αγία Μαρίνα προκειμένου να κάνει μπάνιο, καθώς είχε σημαδέψει στον χάρτη του το δύσβατο αυτό κομμάτι διαδρομής, και στη συνέχεια να επέστρεφε στη Σύμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ