ΕΛΛΑΔΑ

Περίεργη εξαφάνιση Δανού τουρίστα στα Χανιά – Εκδόθηκε silver alert

Περίεργη εξαφάνιση  Δανού τουρίστα στα Χανιά – Εκδόθηκε silver alert

Περιπολικό της αστυνομίας

INTIME / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Μπροστά σε μια περίεργη υπόθεση βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές των Χανίων Κρήτης, με την εξαφάνιση ενός ηλικιωμένου τουρίστα  τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ της Τρίτης.  Παρά τις αναζητήσεις από τον συγκάτοικο του αλλά και την αστυνομία ο 70χρονος δεν έχει εντοπιστεί με τις αρχές να εκδίδουν το πρωί της Πέμπτης 6 Ιουνίου Silver Alert.

Ο 70χρονος τουρίστας από τη Δανία φέρεται βγήκε από το ξενοδοχείο με τον συγκάτοικό του και πήγαν σε μίνι μάρκετ στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων.

Για κάποιον απροσδιόριστο - αδιευκρίνιστο τρόπο, όταν ο συγκάτοικος βγήκε από το μίνι μάρκετ έχασε τα ίχνη του 70χρονου.

Παρότι ο συγκάτοικος κάλεσε αρκετές φορές στο τηλέφωνο τον 70χρονο δεν υπήρξε καμία απάντηση.

Το συμβάν έγινε την Τρίτη το βράδυ και την Τετάρτη το βράδυ και αφού ο συγκάτοικος δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση για τον 70χρονο, δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του. Σημειώνεται ότι ενημέρωσε την αστυνομία πως εκείνο το βράδυ οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και αναζητά τον 70χρονο Δανό.

Silver Αlert για τον 70χρονο Δανό τουρίστα

Ο Peter Fyhn, 70 ετών, που κάνει διακοπές στην Κρήτη, εξαφανίστηκε στην περιοχή του πάρκου Αγίων Αποστόλων, στα Χανιά Κρήτης, το βράδυ της 04/06/2024.

Έχει γκρίζα μαλλιά, σκούρα καστανά μάτια, ύψος 1,78 μ. και είναι κανονικού βάρους.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε σορτς, μπλε μπλούζα και καφέ πέδιλα.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 05ης/06/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

exafanisi toyristas kriti

Ο εξαφανισθείς Δανός τουρίστας

Γραμμή Ζωής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ