ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2024: Πιο δύσκολα τα φετινά θέματα των Μαθηματικών σε σύγκριση με πέρυσι

Η ώρα της εξέτασης Eurokinissi / ILIALIVE.GR ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ

«Τα φετινά θέματα ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά και προορίζονταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές» σχολιάζει Ο Μανώλης Φουντουλάκης ακαδημαϊκός υπεύθυνος του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

«Στο πρώτο θέμα οι περισσότεροι υποψήφιοι θα τα πήγαν πολύ καλά», σχολιάζει ο κ. Φουντουλάκης.

Ωστόσο, όπως λέει, τα θέματα Β, Γ και Δ ήταν πιο δύσκολα.

«Ίσως από το Β4 να παρουσιάστηκε πρόβλημα στους υποψήφιους και μιλάμε για ένα θέμα όπου οι μέτριοι και οι καλοί μαθητές προσπαθούν να πάρουν το μέγιστο των μορίων», επισημαίνει.

«Στο Γ4 είμαι πεπεισμένος ότι για πάρα πολλούς υποψήφιους θα δημιούργησε πάρα πολλά θέματα», λέει και καταλήγει ότι το τελευταίο θέμα ήταν πολύ δύσκολο.

«Ειδικά το Δ4 ήταν ένα εξαιρετικά απαιτητικό υποερώτημα και αν δεν έβλεπε κάποιος υποψήφιος κάποιον μετασχηματισμό θα έμπλεκε με πολύ δύσκολες πράξεις και το πιο πιθανό είναι να μην κατάφερνε καν να τη λύσει», λέει.

Συμπερασματικά, λοιπόν, λέει ότι τα αποτελέσματα που αναμένουμε είναι χαμηλότερα συγκριτικά με πέρυσι.

Το CNN Greece, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης