ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις αξιωματικών στην ΕΛ.ΑΣ- Γιατί μετακινήθηκαν αστυνομικοί

Αξιολογήσεις αξιωματικών στην ΕΛ.ΑΣ- Γιατί μετακινήθηκαν αστυνομικοί

Περιπολία αστυνομικών

EUROKINISSI

Η σκιά της δολοφονίας της Κυριακής έξω από το Αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων όχι μόνο έπεσε βαριά στην ΕΛ.ΑΣ.,  αλλά ανέδειξε λάθη  παραλείψεις προβληματικές καταστάσεις σε έναν από τους ποιο νευραλγικούς οργανισμούς για την κοινωνία.

Με βάση αυτό το πλαίσιο είχε ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορ CNN μια εσωτερική αξιολόγηση αξιωματικών που υπηρετούν σε νευραγλ8ικά τμήματα κυρίως της ασφάλειας που είχε ως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής 12 αξιωματικοί να μετακινηθούν σε΄άλλες υπηρεσίες. Παρά το γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσεων για την ΕΛ.ΑΣ. κρίθηκε κρίσιμη από τους επιτελείς της Κατεχάκη η κίνηση αυτή με στόχο την καλύτερη λειτουργία των τμημάτων, αλλά και για να δοθεί ένα μήνυμα ότι η αξιολόγηση είναι μια διαδικασία συνεχής και ότι οι μετακινήσεις των αστυνομικών δεν θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο την περίοδο των τακτικών κρίσεων, αλλά όποτε και αν κριθεί απαραίτητο από την ηγεσία.

Και η αξιολόγηση που συνοδεύεται από μετακινήσεις δεν σταματά εδώ, καθώς μέσα στον Ιούνιο σειρά έχουν προϊστάμενοι υποδιευθύνσεων και αστυνομικοί που υπηρετούν στα τμήματα τάξης. Δεν αποκλείεται παρά το γεγονός ότι οι μετακινήσεις που έχουν γίνει να αφορούν σε τμήματα της Αττικής να επεκταθεί η διαδικασία αυτή και σε αστυνομικούς και τμήματα στην επαρχία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ