ΕΛΛΑΔΑ

1ο Act for Earth Summit: Κερδίστε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τι σημαίνει «Δράση για τη Γη τώρα»

1ο Act for Earth Summit: Κερδίστε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τι σημαίνει «Δράση για τη Γη τώρα»

Το Act for Earth, η περιβαλλοντική πλατφόρμα του CNN Greece, μέσα σε 4 χρόνια λειτουργίας, έχει καθιερωθεί ως ο Νο1 προορισμός για θέματα αειφορίας, βιώσιμης ανάπτυξης, κλιματικής αλλαγής, ενέργειας και περιβάλλοντος. Αποτέλεσμα, να θεωρείται σημείο αναφοράς για τη σχετική συζήτηση στη χώρα μας.

Σε αυτήν τη δυναμική πορεία, έχει συμβάλλει το πλούσιο περιεχόμενο, το οποίο αφορά στο περιβάλλον και συγκεκριμένα, τα 48 explainers, οι 200 συνεντεύξεις, τα 75 infographics και τα 928 άρθρα, τα οποία έχουν δημιουργηθεί μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τους 17 Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).

Έχοντας ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, το Αct for Earth δημιουργεί φέτος το 1ο Act for Earth Summit, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, 10:00-16:00, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Το ξεχωριστό αυτό phygital event, ως φυσική μετεξέλιξη της περιβαλλοντικής πλατφόρμας, καλεί το κοινό του να κάνει πράξη το σύνθημα «Δράση για τη Γη, τώρα!», παρακολουθώντας τις τέσσερις θεματικές συζητήσεις «Κλίμα», «Νερό», «Γη» και «Ζωή», αλλά και το pop up panel «Ανακύκλωση».

Σε αυτό το πλαίσιο, το CNN Greece δίνει στους αναγνώστες του την ευκαιρία να κερδίσουν προσκλήσεις για το 1ο Act for Earth Summit. Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 29 Μαΐου έως και 2 Ιουνίου και η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή. Σε αυτό το διάστημα, αρκεί να κάνετε follow τον λογαριασμό του CNN Greece στο Instagram και like στο post του διαγωνισμού για να διεκδικήσετε μία από τις 10 μονές προσκλήσεις για το 1ο Act for Earth Summit.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του CNN Greece και διεκδικείστε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το 1ο Act for Earth Summit, σε θέματα που στοχεύουν στην ευημερία των μελλοντικών γενιών.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ