ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Με σοβαρά εγκαύματα δίχρονο κοριτσάκι - Κάηκε από ανάφλεξη μπιτονιού βενζίνης

Θεσσαλονίκη: Με σοβαρά εγκαύματα δίχρονο κοριτσάκι - Κάηκε από ανάφλεξη μπιτονιού βενζίνης
Εσωτερική νοσηλευτική μονάδα του νοσοκομείου Παίδων Αγλαία Κυριακού EUROKINISSI (Φωτογραφία αρχείου)

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα κοριτσάκι μόλις δύο χρόνων, το οποίο υπέστη σοβαρά εγκαύματα έπειτα από ανάφλεξη μπιτονιού βενζίνης που υπήρχε δίπλα στο αυτοκίνητο του πατέρα της, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Νοσηλεύεται πλέον στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Το περιστατικό σύμφωνα με το thestival σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο σε χωριό του Δήμου Λαγκαδά όταν ο 28χρονος πατέρας του κοριτσιού έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητο με μπιτόνι.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, προκλήθηκε ανάφλεξη με συνέπεια τα ρούχα του κοριτσιού να τυλιχθούν στις φλόγες και να προκληθούν εγκαύματα στο σώμα του.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης όμως οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αεροδιακομιδή.

Το παιδί σύμφωνα με την ertnews έχει υποστεί εγκαύματα 60% σε όλο του το σώμα και η κατάσταση του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή. Βρίσκεται διασωληνωμένο στη μονάδα εντατικής θεραπείας του παιδιατρικού νοσοκομείου.

Ο 28χρονος πατέρας της, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Σε βάρος του 28χρονου πατέρα έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ