ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε εργοστάσιο στη Λαμία - Η σύνδεση με τα γεύματα που προκάλεσαν δηλητηρίαση σε μαθητές

Φωτιά σε εργοστάσιο στη Λαμία - Η σύνδεση με τα γεύματα που προκάλεσαν δηλητηρίαση σε μαθητές

Στις φλόγες το εργοστάσιο που συνδέεται με τα δηλητηριασμένα σχολικά γεύματα, στη ΒΙΠΕ Λαμίας 

EUROKINISSI

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (19/5) στο εργοστάσιο που ήρθε πρόσφατα στην επικαιρότητα καθώς ήταν εκείνο που ετοίμασε τα γεύματα που μοιράστηκαν σε 7 δημοτικά σχολεία προκαλώντας τροφική δηλητηρίαση σε 63 μαθητές.

Ενημερώθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ κατευθύνονται στο εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας, ενώ καλούνται να συνδράμουν πυροσβεστικές δυνάμεις από όλη την περιοχή.

Σύμφωνα με το Lamia Report η πυρκαγιά είναι μεγάλη και ότι όλες οι εγκαταστάσεις είναι τυλιγμένες στις φλόγες, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένα άτομα.

Το συγκεκριμένο εργοστάσιο είχε ετοιμάσει πριν από δυο ημέρες τα σχολικά γεύματα από τα οποία προκλήθηκε μαζική τροφική δηλητηρίαση σε μαθητές σχολείων της περιοχής.

Για το συμβάν έχει ξεκινήσει έρευνα από την εισαγγελία Λαμίας μετά τα περιστατικά δηλητηρίασης μαθητών σε σχολείο. Οι καταγγελίες στην αστυνομία έχουν φτάσει τις 26, ενώ τα συμπτώματα δηλητηρίασης εμφανίστηκαν σε 63 μαθητές σε 7 διαφορετικά δημοτικά σχολεία με εμετούς, διάρροια και έντονους πόνους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ