Στο «συρτάρι» οι καταγγελίες για διάρρηξη του υπουργείου Εσωτερικών
Το κτήριο του ΥΠΕΣ
Eurokinissi / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣΣτο αρχείο τέθηκαν από την Εισαγγελία Αθηνών οι καταγγελίες περί διάρρηξης στις υπηρεσίες εκλογικής διαδικασίας του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς δεν βρέθηκαν στοιχεία που να αποδεικνύουν την τέλεσή της.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των ερευνών δεν προέκυψε η τέλεση αξιοποίνων πράξεων και το ενδεχόμενο διάρρηξης σε γραφείο του υπουργείου Εσωτερικών ή παραβίαση σε αρχεία ηλεκτρονικών υπολογιστών, όπως τονίζει και το πόρισμα της Αστυνομίας που παραδόθηκε στη Δικαιοσύνη.
Από τις εισαγγελικές Αρχές εξετάζεται το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στη διερεύνηση πιθανών ευθυνών του καταγγέλλοντα.
Υπενθυμίζεται ότι, η διάρρηξη καταγγέλθηκε στο Α.Τ. Ακροπόλεως την ίδια ημέρα που ολοκληρώθηκε και υπεβλήθη στον εισαγγελέα το πόρισμα ελέγχου του υπουργείου για την υπόθεση των e-mails που είχαν διαρρεύσει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Διάρρηξη» στο ΥΠΕΣ: Αίτημα Κεραμέως στην Εισαγγελία για διερευνηση τυχόν πειθαρχικών ευθυνών
Πόσο θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
05:00
Αντίστροφη μέτρηση για το επίδομα παιδιού - Πότε κλείνει η πλατφόρμα των αιτήσεων
04:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι τις 16 Ιανουαρίου
03:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
02:00