ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι: Το εγκαταλελειμμένο κτήριο όπου κρυβόταν ο δράστης της δολοφονίας της 40χρονης

Μενίδι: Το εγκαταλελειμμένο κτήριο όπου κρυβόταν ο δράστης της δολοφονίας της 40χρονης

Το σημείο της δολοφονίας

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Φωτογραφίες από το σημείο που κρυβόταν προτού συλληφθεί ο δράστης της δολοφονίας της 40χρονης γυναίκας στη μέση του δρόμου στο Μενίδι, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο δράστης και εν διαστάσει σύζυγός της περιφερόταν στην περιοχή όπου και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα ο 50χρονος συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες στη Φυλή. Ο άνδρας κρυβόταν μέσα σε εγκαταλελειμμένο κτήριο.

Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 40χρονης, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά, η ΕΛ.ΑΣ. εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του συζύγου της, καθώς υπήρχαν καταγγελίες από την ίδια εναντίον του, για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών, φαίνεται ότι ο εν διαστάσει σύζυγος είχε στήσει καρτέρι στη 40χρονη γυναίκα, η οποία στις 6.15 το πρωί πήγαινε να πιάσει δουλειά στον φούρνο που εργαζόταν.

Την πλησίασε, κοντοστάθηκε για λίγο και αμέσως μετά, με το ένα του χέρι την ακινητοποίησε και με το άλλο του χέρι άρχισε να της καταφέρει συνεχείς μαχαιριές, καρφώνοντας το μαχαίρι στο σώμα της. Στη συνέχεια έτρεξε να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι, εντόπισαν το αυτοκίνητό του και δεν αποκλείουν να βρίσκεται σε κάποιο κοντινό σημείο με αυτό της δολοφονίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ