Μενίδι: Δράστης της δολοφονίας της 40χρονης ο σύντροφός της

Περιπολικό της αστυνομίας
CNN GreeceΔράστης της δολοφονίας στις Αχαρνές, με θύμα μια 40χρονη γυναίκα είναι τελικά ο σύντροφός της όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία. Το θύμα είχε καταγγείλλει στο παρελθόν στην Αστυνομία επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.
Η γυναίκα εντοπίσθηκε το πρωί της Πέμπτης στην οδό Πάρνηθος, στην άκρη του δρόμου, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά.
Οι άνδρες του ανθρωποκτονιών απέκλεισαν αμέσως το ενδεχόμενο ληστείας, καθώς στον τόπο του εγκλήματος, βρέθηκαν η τσάντα, το κινητό και το πορτοφόλι της.
Στο σημείο υπήρχε ένας μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση ο οποίος υποστηρίζει ότι είδε τη γυναίκα, την ώρα που δέχθηκε την μαχαιριά στη μέση του δρόμου.
Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν κατάθεση από το μάρτυρα προκειμένου να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
.jpg?t=Mw_mgHuKLOwfSeEMLBuXDA)
Δολοφονία Μενίδι: Αποκλείουν τη ληστεία – Πρόσωπο «κλειδί» αυτόπτης μάρτυρας

Μενίδι: Νεκρή εντοπίσθηκε γυναίκα στο δρόμο - Δίπλα της βρέθηκε μαχαίρι

Μελέτη: Αποφεύχθηκαν 3,8 εκατομμύρια θάνατοι από καρκίνο του πνεύμονα στις ΗΠΑ
15:11
Χαμάς: Οι όμηροι θα μπορούσαν να σκοτωθούν από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς
15:07
Θριαμβευτική υποδοχή των Λετονών στους δημιουργούς της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας «Flow»
15:00
Ιμάμογλου από τη φυλακή: «Ορκίζομαι ότι θα τους κάνω να πληρώσουν, θα στείλουμε μακριά το κακό»
14:54