ΕΛΛΑΔΑ

Kοζάνη: Καταγγελία για αδιαφορία αστυνομικών σε Τμήμα - «Κινδυνεύουμε»

Kοζάνη: Καταγγελία για αδιαφορία αστυνομικών σε Τμήμα - «Κινδυνεύουμε»

Δυνάμεις της ΕΛΑΣ

ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Ηλικιωμένη γυναίκα από την Κοζάνη κατέφυγε στο ΑΤ της περιοχής της, προκειμένου να καταγγείλει αλλεπάλληλες κλοπές που γίνονταν στα χωράφια της, ωστόσο, όπως υποστήριξε, οι αστυνομικοί του Τμήματος αδιαφόρησαν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα υποστήριξε ότι όταν πήγε στην Αστυνομία, της είπαν να πάει στο λογιστήριο, χωρίς να την ακούσουν ή να της δώσουν οδηγίες. Η γυναίκα, που δεν ήξερε τι να κάνει, μίλησε στον ανηψιό της, ο οποίος φτάνοντας στο ΑΤ, ζήτησε εξηγήσεις για τη συμπεριφορά που επέδειξαν οι αστυνομικοί.

«Κινδυνεύω να γίνω νεκρή»

Η ηλικιωμένη, πέρα από τις κλοπές, δήλωσε πως φοβάται για τη ζωή της, καθώς στο παρελθόν έχει δεχθεί επιθέσεις, ακόμα και πυροβολισμούς.

«Ήρθε ένας άλλος αστυνομικός, δεν τον ξέρω, και μου λέει ‘είναι κοντά το χωριό σου και ήρθες να κάνεις μήνυση’. Του λέω εγώ ‘η ΕΛ.ΑΣ γι’ αυτά δεν είναι;’ και μετά μου λέει ‘δε θα ασχοληθούμε μαζί σας’. Του είπα ‘ήρθα για μήνυση για κλοπή’ και μου έδωσε ένα χαρτί να πάω στο λογιστήριο. Δε μου είπαν τίποτα. Αν δεν επενέβαινε ο ανηψιός μου, δεν θα έκαναν τίποτα. Η ζωή μου κινδυνεύει να γίνω και νεκρή. Άμα με δεις δεν έχω δόντια στο στόμα, μου έριξαν ξύλο. Με χτύπησε ένας, η γυναίκα του που είναι από την Αλβανία», κατήγγειλε η ίδια, στο Mega.

«Το χωριό έχει 10 καθάρματα που καθορίζουν τις ζωές των άλλων»

«Αντιληφθήκαμε μέσα στις ημέρες των γιορτών ότι δημιουργείται πρόβλημα γιατί το έχουν κάνει 5 φορές το τελευταίο 2μηνο και δεν είναι ούτε ξένοι ούτε αλαργινοί. Κάνουν ζημιά, κλέβουν αυτά που είναι να κλέψουν και είναι σαν να σου λένε ‘σε σπάμε και σένα’, μήνυμα μεταφέρουν», τόνισε ο ανηψιός της ηλικιωμένης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ