Αλεξανδρούπολη: 5χρονη περιπλανιόταν στους δρόμους - Συνελήφθησαν οι γονείς της
Ανανεώθηκε:
Ένα πεντάχρονο κοριτσάκι το έσκασε από το σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη και βρέθηκε να περιπλανιέται στους δρόμους, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι γονείς του.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το e-evros.gr, την περασμένη Κυριακή η μικρή, χωρίς να το καταλάβουν οι γονείς της, βγήκε από το ισόγειο σπίτι τους και άρχισε την περιπλάνησή της στην Αλεξανδρούπολη.
Το πεντάχρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε από διερχόμενους πολίτες. Μετά τις οκτώ το βράδυ την είδαν να βρίσκεται μόνη στην κεντρική λεωφόρο της πόλης και ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Οι γονείς του μικρού κοριτσιού συνελήφθησαν για παραμέληση ανηλίκου, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του Εισαγγελέα.
Η προανάκριση για το περιστατικό ωστόσο συνεχίζεται και υπάρχει η πιθανότητα να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Τετ α τετ του διευθυντή της CIA Ράτκλιφ με την προσωρινή πρόεδρο Ροδρίγκες στη Βενεζουέλα
15:08
ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ: Οι αγρότες «κλείνουν» τις λίστες με τους εκπροσώπους για το ραντεβού με Μητσοτάκη: «Βήμα πίσω, απαιτούμε λύσεις»
15:05
Ζελένσκι: Αν επιτευχθεί συμφωνία, είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε ακόμα και την επόμενη εβδομάδα
15:00
Ο Χανς Ζίμερ θα «ντύσει» μουσικά τη φιλόδοξη σειρά «Harry Potter» του HBO
14:53