ΕΛΛΑΔΑ

Βραυρώνα: Πιθανόν να γεννήθηκε ζωντανό το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια οι γονείς του

Βραυρώνα: Πιθανόν να γεννήθηκε ζωντανό το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια οι γονείς του
Pixabay

Το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια οι γονείς του στη Βραυρώνα, πιθανόν να γεννήθηκε ζωντανό κατέληξε ο ιατροδικαστής κατά την νεκροψία-νεκροτομή, ωστόσο απόλυτη εικόνα θα σχηματιστεί από τις ιστολογικές εξετάσεις.

Πλέον απομένει να φανεί αν το βρέφος δολοφονήθηκε και αν ναι με ποιον τρόπο ή πέθανε στα σκουπίδια όπου το πέταξε ο πατέρας.

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η μητέρα

Την ίδια ώρα, προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη ζήτησε και έλαβε από από την αρμόδια ανακρίτρια η μητέρα του νεογνού, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή της Βραυρώνας.

Τόσο σε βάρος της 24χρονης όσο και τους συντρόφου της, που έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί αύριο, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού.

«Το παιδί το έχασα γιατί δούλευα στα χωράφια, μαζεύοντας ελιές. Είχα σκοπό να παντρευόμασταν με τον σύντροφο μου, μετά τη γέννα. Αυτό έγινε πριν περίπου 5 μήνες όταν δουλεύαμε σε ένα χωριό έξω από την Αθήνα. Δεν έθαψα το παιδί γιατί δεν υπήρχε σώμα, μόνο αίμα. Το παιδί είναι του συντρόφου μου, με τον οποίο είμαστε μαζί από τότε που ήρθαμε στην Ελλάδα, εδώ και 7 μήνες. Έχω άλλη μια κόρη στο Νεπάλ», φέρεται να είπε η μητέρα στην προανακριτική κατάθεσή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ