Θεσσαλονίκη: 42χρονος συνελήφθη ενώ παραλάμβανε φάκελο με κοκαΐνη
Περιπολικό της αστυνομίας
EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΚοκαΐνη περιείχε ο φάκελος από την Μεγάλη Βρετανία που παρέλαβε 42χρονος άνδρας στην Θεσσαλονίκη ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών.
Ο παραλήπτης του φακέλου με τα ναρκωτικά πιάστηκε στην περιοχή της Τούμπας με την αυτόφωρη διαδικασία.
Όπως προέκυψε από την έρευνα ο φάκελος είχε τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη με παραλήπτη τον 42χρονο και ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα. Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν αρχικά στον Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Η σύλληψη του 42χρονου έγινε στο πλαίσιο επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κρατικού Αερολιμένα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που ανατέθηκε από το Συντονιστικό Όργανο Δίωξης Ναρκωτικών.
Οι συλληφθείς για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών θα οδηγηθεί στην αρμόδια δικαστική αρχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Κροτίδες από Πολωνία είχε το δέμα που παρέλαβε 50χρονη - Συνελήφθη από την αστυνομία
Γροιλανδία: Αποστολή ακόμη και Eurofighters εξετάζουν οι γερμανικές ένοπλες δυνάμεις
16:59
Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται 25χρονη γιατρός με συμπτώματα μηνιγγίτιδας
16:50
Κρήτη: Ελεύθερος με όρους ο 16χρονος οδηγός για το θανατηφόρο τροχαίο στην Σητεία
16:41
Συνάντηση Μητσοτάκη με πολίτες στο Μαρούσι - Η συνέντευξη που θα παραχωρήσει
16:34