Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά μηνύματα για την υγεία του - Προσπάθεια να αποσωληνωθεί τη Δευτέρα

Ο Δημήτρης Κόκοτας (Φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑΕυχάριστα είναι τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την 28η Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη.
Ο γνωστός τραγουδιστής έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια βελτίωσης, καθώς οι γιατροί έχουν μειώσει τις τελευταίες μέρες την καταστολή και φαίνεται ότι ανταποκρίνεται σε απλές οδηγίες.
Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Ιωάννα Σουλάκη, μιλώντας στο Mega, οι γιατροί τού ζήτησαν να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε. Αυτό σημαίνει ότι σιγά σιγά αποκαθίστανται οι νευρολογικές του λειτουργίες.
Ωστόσο, όπως επισημαίνει η δημοσιογράφος, ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Στόχος είχε να μπορέσει από Δευτέρα να μπορέσει να αποσωληνωθεί, ενώ πλέον έχει ήδη αρχίσει να αναπνέει σιγά-σιγά μόνος του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημήτρης Κόκοτας: «Παραμένει διασωληνωμένος» - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου

Δημήτρης Κόκοτας: Οι εξετάσεις και οι προσπάθειες αποσωλήνωσης – Τι είπε η Ματίνα Παγώνη

Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμη η κατάστασή του - Βασικό μέλημα η αποσωλήνωσή του

ΗΠΑ: Η πολεμική επιχείρηση κατά των Χούθι μπορεί να διαρκέσει ημέρες ή ίσως και εβδομάδες
00:00
Ντόναλντ Τραμπ: Διόρισε τον Κιθ Κέλογκ ως ειδικό απεσταλμένο για την Ουκρανία
23:54-(1)-(1).jpg?t=QxeitdK00t5gItFq4lImaA)
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Χαλκίδα - Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 59χρονο
23:45
Πάτρα: 20χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με ακουαφόρτε
23:32