Άργος: Εργατικό δυστύχημα σε οικοδομή - Ένας νεκρός, ένας τραυματίας
Ανανεώθηκε:
Φωτογραφία αρχείου από σκαλωσιά σε οικοδομικές εργασίες
INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΕργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (6/4) σε οικοδομή στο Άργος, όταν δύο εργαζόμενοι έπεσαν από σκαλωσιά, με αποτέλεσμα ο ένας να καταλήξει ακαριαία.
Το περιστατικό συνέβη ενώ εκτελούσαν εργασίες ελαιοχρωματισμού σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, όταν έσπασε τμήμα στήριξης ικριώματος.
Ο 20χρονος εργαζόμενος, που τελικά κατέληξε, υπέστη συνθλιπτικό τραύμα στο κεφάλι και ο 47χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Άργους, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά του στο Αττικό Νοσοκομείο, όπως μετέδωσε το τοπικό μέσο argolikeseidhseis.
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Άργους- Μυκηνών.
Η συγγνώμη Κυρανάκη σε Πέρκα για το «...μην τσιρίζεις, η Βουλή δεν είναι η κουζίνα σου»
22:42
Αγρότες: «Κλείδωσε» η συνάντηση με Μητσοτάκη - Η σύνθεση και ο βασικός όρος της κυβέρνησης
22:33
Μπάγερν - Παναθηναϊκός AKTOR 85-78: «Λύγισαν» οι πράσινοι στο Μόναχο
22:24
Ρωσία: Χιονοθύελλα σαρώνει τη χερσόνησο Καμτσάτκα - Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
22:24