Πικέρμι: Σύλληψη 30χρονου για εκδικητική πορνογραφία και βιασμό της πρώην συντρόφου του
Ανανεώθηκε:

Εκδικητική πορνογραφία
PIXABAY«Χειροπέδες» σε έναν 30χρονο που κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία και βιασμό της πρώην συντρόφου του, πέρασαν οι Αρχές στο Πικέρμι.
Ο συλληφθείς είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες που αφορούσαν τη σεξουαλική ζωή της συντρόφου του.
Όταν ζητήθηκε από το θύμα να διαγραφούν οι φωτογραφίες της, ο 30χρονος άρχισε να την απειλεί και να την εξυβρίζει, χωρίς να αφαιρεί τις φωτογραφίες από το μέσο.
Οι Αρχές αφού ταυτοποίησαν τον 30χρονο ως χρήστη του προφίλ που αναρτούσε τις φωτογραφίες, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του και την κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: Το ποσό των 1.570 ευρώ και tablet που χρησιμοποιούσε για την ανάρτηση των φωτογραφιών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πιερία: 28χρονος κακοποιούσε ανήλικη επί χρόνια - Δημοσίευε γυμνές φωτογραφίες της με ψεύτικο προφίλ

Μακρόν σε Νετανιάχου: Σταματήστε τα πλήγματα στη Γάζα και επιστρέψτε στην κατάπαυση του πυρός
21:57
Η CIA βρήκε την Κιβωτό της Διαθήκης χάρη σε... μέντιουμ
21:42
Συνάντηση Μητσοτάκη με στελέχη του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ
21:28.jpg?t=DAogZv_ZHsgRY3KsZzvNpQ)
Πέθανε στο γήπεδο 21χρονος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Πειραιά
21:13