Πατρινό Καρναβάλι: Η «νυχτερινή ποδαράτη» παρέλαση με πάνω από 181 πληρώματα

Μασκαρεμένοι πολίτες τίμησαν για μια ακόμη χρονιά το καρναβάλι
ΙΝΤΙΜΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣΗ Πάτρα κατακλύζεται από χιλιάδες επισκέπτες ενώ οι περισσότεροι από 60 χιλιάδες καρναβαλιστές μέλη των 181 πληρωμάτων του «Κρυμμένου Θησαυρού», κάνουν την πρώτη τους μεγάλη παρέλαση απόψε Σάββατο (16/3).
Ήδη, η πόλη ζει σε έντονους και αμείωτους καρναβαλικούς ρυθμούς, με χιλιάδες καρναβαλιστές και επισκέπτες να απολαμβάνουν στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, που θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης και το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου.
Η νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου θα ξετυλιχτεί στην οδό Κορίνθου και στην πλατεία Γεωργίου Α΄ και θα καταλήξει στο ύψος της οδού Κολοκοτρώνη.
Δείτε την νυχτερινή παρέλαση στο Καρναβάλι της Πάτρας 2024 εδώ από το Ioniantv:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πατρινό Καρναβάλι: Βούλιαξε από επισκέπτες η Αχαϊκή πρωτεύουσα - Κορυφώνονται αύριο οι εκδηλώσεις

Μητσοτάκης για κατώτατο μισθό: Η αύξηση δεν λύνει τα προβλήματα είναι όμως βήμα στη σωστή κατεύθυνση
11:33.jpg?t=ARw_3fvAoE32iBAMApH6jg)
Βίκος: Η αστείρευτη δύναμη της ροής
11:25
Ζαχαράκη: Περισσότεροι από 49.000 μαθητές παρακολούθησαν το ψηφιακό φροντιστήριο τον Μάρτιο
11:21
Δένδιας: Η εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη δεν μετέφερε στρατιωτικό υλικό ή καύσιμα για τις ΕΔ
11:18