Ελ. Βενιζέλος: Δύο συλλήψεις για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών

Δύο νεαροί, ένας 19χρονος και ένας 23χρονος, συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Αττικής, καθώς φέρονται να επιχείρησαν να εισάγουν ναρκωτικά από την Ισπανία.
Στην κατοχή του 19χρονου και στο σπίτι του, μετά από έρευνα που ακολούθησε την σύλληψη του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: 3 κιλά και 212 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 10.204 ευρώ και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Ο 19χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης Ναρκωτικών, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών από χώρες της Ευρώπης μέσω αεροπορικών οδών και συνελήφθη την ώρα που έφτασε αεροπορικώς από την Ισπανία.
Ο 23χρονος τον περίμενε στο αεροδρόμιο για να τον παραλάβει και συνελήφθη επίσης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης 0,6 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 55χρονο με 5,5 κιλά κάνναβης

Σαντορίνη: Διακινούσαν κοκαΐνη και χάπια ecstasy σε νυχτερινά κέντρα - Τέσσερις συλλήψεις

Viral η action figure της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ με το τσαντάκι με την ελληνική σημαία
12:23
Δένδιας: Η Ελλάδα διατηρεί το τεχνολογικό πλεονέκτημα έναντι της απειλής
12:18
«Ανάσα» στο Χρηματιστήριο Αθηνών με άλμα πάνω από τις 1.600 μονάδες
12:14
Ισχυρή παρουσία της JTI στο 10ο Φόρουμ Δελφών - Το μήνυμα για καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου
12:12