Αγροτικές κινητοποιήσεις: Μπλόκα και αποκλεισμοί δρόμων σε όλη τη χώρα
Οι αργότες σε Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, την Πελοπόννησο, τη Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο, την Κρήτη ζητούν να παρθούν άμεσα ουσιαστικά μέτρα στήριξης του εισοδήματός τους προκειμένου να καταφέρουν να παραμείνουν στην παραγωγική διαδικασία.
Στη διασταύρωση της Νάουσας αναμένεται να στηθεί μπλόκο σήμερα Πέμπτη (25/1).
Εκατοντάδες τρακτέρ από το νομό Καρδίτσας και τα Φάρσαλα συγκεντρώθηκαν στο κόμβο Ε-65 με στόχο να ανέβουν στον αυτοκινητόδρομο όμως εμποδίστηκαν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Επικράτησε πανδαιμόνιο, ωστόσο οι αγρότες κατάφεραν να φθάσουν με τα πόδια στη νέα Εθνική οδό για συμβολικό αποκλεισμό.
Μπλόκο αγροτών έχει στηθεί από χθες (24/1) στον κόμβο του Πλατυκάμπου, αφού έφτασαν στο σημείο και οι αγρότες από τον Τύρναβο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λάρισα: Ένταση μεταξύ αγροτών και αστυνομικών
Για πρώτη φορά έπειτα από 50 και πλέον χρόνια οι ΗΠΑ κατέγραψαν το 2025 αρνητική καθαρή μετανάστευση
17:47
Λύκος περπατάει ανάμεσα σε σπίτια στο Χαϊδάρι: Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες(vid)
17:37
Επιτεύχθηκε συμφωνία για τη σύνθεση της 15μελούς επιτροπής τεχνοκρατών που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας
17:26
Εξαφάνιση 16χρονης: Μαθητές την προσέγγισαν στου Ζωγράφου - «Της μιλήσαμε, αλλά εκείνη έφυγε» (vid)
17:14