Νεκρό τετράχρονο παιδί που νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο με λοίμωξη του αναπνευστικού
Κατέληξε τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/1) ένα τετράχρονο αγόρι από τη Θάσο που νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με λοίμωξη του αναπνευστικού.
Ειδικότερα, το παιδί το βράδυ των Θεοφανίων, μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τους γονείς του με εμπύρετη λοίμωξη του αναπνευστικού, στο κέντρο υγείας Πρίνου στη Θάσο.
Έπειτα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, νοσηλεύτηκε στο κέντρο υγείας και το επόμενο πρωί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας.
Εκεί επιδεινώθηκε η αναπνευστική του λειτουργία και διασωληνώθηκε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα. Από το νοσοκομείο Καβάλας κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/1) κατέληξε.
Τα αίτια του θανάτου του πρόκειται να διαλευκάνει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί.
Εξαφάνιση 16χρονης: Βίντεο από την άφιξή της στην Αθήνα - Τι λέει ο οδηγός ταξί που την μετέφερε
17:06
Στήριξη Τραμπ στους Ιρανούς διαδηλωτές: Συνεχίστε, έρχεται βοήθεια
17:02
Η Samsung αποκαλύπτει την πρώτη Micro RGB TV 130 ιντσών με εξελιγμένα χρώματα και τολμηρό νέο σχεδιασμό
16:56
«Έπεσε» το Χ - Χιλιάδες αναφορές στην πλατφόρμα για προβλήματα
16:52