ΕΛΛΑΔΑ

Τον σκότωσαν και τον τεμάχισαν για το ενοίκιο του σπιτιού

Τον σκότωσαν και τον τεμάχισαν για το ενοίκιο του σπιτιού
Φωτό Αρχείου EUROKINISSI

Μια 44χρονη Ελληνίδα και ένα ζευγάρι Ρουμάνων βρίσκονται σύμφωνα με τις ελληνικές Αρχές πίσω από το άγριο έγκλημα με τεμαχισμό, που σημειώθηκε πριν δυο χρόνια στην περιοχή του Αιγάλεω.

Ήταν 24 Σεπτεμβρίου του 2014 όταν πυροσβέστες που πήγαν να σβήσουν μια μικρή φωτιά σε κάδο απορριμμάτων εντόπισαν μέσα σε μια μαύρη σακούλα διαμελισμένο το πτώμα ενός άνδρα.

Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα έρευνα όλοι οι κατηγορούμενοι είναι χρήστες ναρκωτικών και διαπληκτίστηκαν με το θύμα για το ενοίκιο ενός κτιρίου που τους νοίκιαζε.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε το πτώμα διαπίστωσαν ότι το σπίτι του θύματος βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από τον κάδο απορριμμάτων που οι δράστες πέταξαν το τεμαχισμένο σώμα του άνδρα. Όμως οι δράστες είχαν φροντίσει να καθαρίσουν το σπίτι και να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Παρόλα αυτά δυο χρόνια μετά οι αστυνομικοί της ασφαλείας διαπίστωσαν ότι η 44χρονη Ελληνίδα και το ζευγάρι των Ρουμάνων γνώριζαν το θύμα ενώ ερευνάται και το ενδεχόμενο της περιστασιακής σχέσης.

Αμέσως μετά το έγκλημα το ζευγάρι των Ρουμάνων έφυγε για τη χώρα του και ήδη έχουν ενημερωθεί οι Αρχές της χώρας.

Η 44χρονη προς το παρόν έχει αρνητική στάση απέναντι στους αστυνομικούς και υποστηρίζει ότι το έγκλημα το έκαναν το ζευγάρι των Ρουμάνων.

Όλα πάντως μέχρι αυτή την ώρα δείχνουν ότι η δολοφονία και ο τεμαχισμός έγιναν στο σπίτι του θύματος και οι κατηγορούμενοι φρόντισαν με καθαριστικά να μην αφήσουν ίχνη και τίποτα να μην προδίδει ότι το σπίτι του θύματος ήταν και ο τόπος δολοφονίας του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ