ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνικό: τον σκότωσαν για το 'κουμάντο'

Ελληνικό: τον σκότωσαν για το 'κουμάντο'
Στιγμιότυπο από το χώρο του Ελληνικού ΑΠΕ - ΜΠΕ

Το ποια ομάδα θα αναλάβει την αρχηγία, άρα θα διατάζει, ήταν ο λόγος για τον οποίο αφγανοί συνεπλάκησαν με ομοεθνείς τους στο Ελληνικό με αποτέλεσμα ένας να χάσει τη ζωή του και δυο να τραυματιστούν.

Όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι οι αλλοδαποί στους αστυνομικούς εδώ και μέρες δυο ομάδες είχαν αρχίσει να φιλονικούν και να πιάνονται στα χέρια καθώς μόνο μια θα αναλάμβανε το γενικό "κουμάντο" μέσα στο κτίριο. Κάτι που έχει να κάνει τόσο με το πού θα βρίσκεται η σκηνή της κάθε οικογένειας όσο και το εμπόριο ουσιών.

Η συμπλοκή ήταν τόσο άγρια που ο νεκρός Αφγανός δεν πέθανε από τις μαχαιριές που δέχτηκε αλλά από τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο ξυλοδαρμός που υπέστη ήταν ανελέητος.

To θύμα διέμενε στο χώρο του Ελληνικού με τη μητέρα και τον πατέρα του οι οποίοι τον είχαν δηλώσει ως ανήλικο όταν έφτασαν στην Ελλάδα παρότι δεν ήταν. Αποδείχτηκε ότι ήταν 20 ετών.

Οι δύο τραυματίες, ο ένας 31χρονος, ο άλλος 37χρονος, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πήγε στο σημείο και διαπίστωσε ότι η αντίπαλη ομάδα και τα άτομα που την απαρτίζουν έχουν προς το παρόν φύγει από το χώρο για να μην συλληφθούν. Εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου να εξακριβωθούν τα στοιχεία τους.