Τέμπη: Σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Βοστώνη ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι

Για τη Βοστώνη αναχώρησε ο Γεράσιμος – Ιάσονας Γεωργιάδης, μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας των Τεμπών.
Έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, αλλά και μια ομάδα εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού,αναχώρησε όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το πρωί του Σαββάτου (18/11), με ειδική πτήση, μέσω της 110 Π.Μ. Λάρισας, για τις ΗΠΑ, προκειμένου να νοσηλευθεί σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης, στην Βοστώνη.
Ο 21χρονος Βολιώτης φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ, έδωσε μεγάλη μάχη για την ζωή του, νοσηλευόμενος για εννιά ολόκληρους μήνες στο Νοσοκομείο Λάρισας, τους περισσότερους εξ αυτών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Το περασμένο καλοκαίρι, μεταφέρθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, όπου παρέμεινε όμως, μόνο 10 μέρες, καθώς η προσβολή του από ενδονοσοκομειακό μύκητα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στην Ελλάδα, δεν στάθηκε δυνατό να αντιμετωπιστεί κι έτσι, επέστρεψε στο Νοσοκομείο Λάρισας για περαιτέρω νοσηλεία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία στα Τέμπη: Βρέθηκε το «μαύρο» κουτί του Intercity στα συντρίμμια των βαγονιών

Τέμπη: Υπερψηφίστηκε η πρόταση για σύσταση Εξεταστικής

Δυστύχημα στα Τέμπη: Στην εντατική και πάλι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: «Να ελέγξουμε τη χρόνια νοσηρότητα» το μήνυμα του καθηγητή Αθανασάκη
09:04
Ο Eλάιτζα Γουντ λέει ότι οι αμοιβές για τους ηθοποιούς του Lord of the Rings ήταν πολύ μικρές
08:56
Η Ρωσία λέει πως κατέρριψε 19 drones της Ουκρανίας τη νύχτα
08:48
Στο κελί του Τούρκου με το εξαπλό έγκλημα στη Λούτσα το όπλο του Κορυδαλλού
08:38