Επεισόδια έξω από την Πανεπιστημιούπολη - Έκλεισε για λίγη ώρα η Ούλωφ Πάλμε
Ένταση επικράτησε νωρίτερα στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου, καθώς άγνωστοι έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμάτων, έπειτα από την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο για περίπου για 40 άτομα, ενώ λόγω της έντασης έκλεισε για λίγη ώρα η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της οδού Ούλωφ Πάλμε, η οποία πλέον αποκαταστάθηκε. Στο σημείο εξακολουθούν να βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.

Μάλιστα επεισόδια σημειώθηκαν και σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Με τη λήξη της πορείας στη Θεσσαλονίκη επικράτησε ένταση όταν ομάδες ατόμων πέταξαν μολότοφ και πυροτεχνήματα και οι δυνάμεις της Αστυνομίας τους απώθησαν στην Καμάρα και στα γύρω στενά.
ΚΟΣΜΟΣ
Ρεζά Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» υπόσχεται ο εξόριστος πρώην πρίγκιπας διάδοχος
17:33
ΚΟΣΜΟΣ
Φωτιά στο Κραν Μοντανά: Εγγύηση 215.000 ευρώ και βραχιολάκι για τους ιδιοκτήτες του μπαρ
17:23
ΕΛΛΑΔΑ
Κορυδαλλός: Γυναίκα απειλεί να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας
17:16
ΚΟΣΜΟΣ
Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ - Η ζώνη μπορεί να δώσει δόνηση μέχρι 9 βαθμούς
17:16
ΚΟΣΜΟΣ