Αττική Οδός: Κλειστή η έξοδος Μαγούλας το βράδυ, λόγω εργασιών
Κλειστή θα είναι το βράδυ της Πέμπτης (16/11) η Αττική Οδός στην έξοδο της Μαγούλας λόγω των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος
Έτσι, η Αττική Οδός θα παραμείνει από τις 22:00 σήμερα το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 17/11/2023 κλειστή στην έξοδο Μαγούλας προς την οδό Θριασίου Πεδίου στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν την έξοδο Μάνδρας (έξοδος 1) ή την έξοδο Ασπροπύργου (έξοδος 4).
Η Αττική Οδός με ανακοίνωσή της παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ»: Γεραπετρίτης: «Θα έρθει η επέκταση των χωρικών υδάτων όπως ήρθαν τα θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο»
10:52
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για επιδότηση πρόσληψης 10.000 άνεργων γυναικών
10:48
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στο εδώλιο ο ηθοποιός Τίμοθι Μπάσφιλντ: Βαριές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
10:41
ΔΙΕΘΝΗ
Αστάθεια στις αγορές πετρελαίου - Τι βλέπουν οι αναλυτές
10:41
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ