Επικαιροποίηση εκτάκτου δελτίου επιδείνωσης καιρού - Κεραυνοί, χαλάζι, καταιγίδες
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε συνδυασμό με μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις αναμένονται μέχρι και σήμερα, Πέμπτη (26/10) το απόγευμα στη δυτική Ελλάδα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, όπως τροποποιήθηκε, μερικώς, τα φαινόμενα:
- Έχουν επηρεάσει ήδη από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (25-10-2023) προς Πέμπτη (26-10-2023) τις περιοχές της Κέρκυρας-Παξών και της Ηπείρου.
- Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (26-10-2023) η δυτική Στερεά και τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου και από το μεσημέρι η βορειοδυτική Πελοπόννησος.
Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, από το μεσημέρι στα βόρεια τμήματα και από τις απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα.
ΚΟΣΜΟΣ
Στοχευμένη δράση των ΗΠΑ κατά του Χαμενεΐ, προτείνει η Ιρανή νομπελίστρια Ειρήνης Σιρίν Εμπαντί
23:50
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ: Θα δούμε τι θα γίνει με τη Γροιλανδία - Δεν μπορώ να βασιστώ στη Δανία
23:39
ΚΟΣΜΟΣ
«Μια νέα πολιτική εποχή» ανεκτικότητας ξεκινά στη χώρα, λέει η προσωρινή πρόεδρος της Βενεζουέλας
23:38
ΚΟΣΜΟΣ
ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ: Το Ιράν στο στόχαστρο: Θέμα ωρών η αμερικανική επίθεση - Εγκαταλείπουν την περιοχή οι Δυτικοί
23:26
ΚΟΣΜΟΣ