Ηλίας Κασιδιάρης: Το συμβούλιο των φυλακών ενέκρινε ομόφωνα πενθήμερη άδεια
Εγκρίθηκε ομόφωνα από το συμβούλιο των φυλακών η άδεια του Ηλία Κασιδιάρη, που θα βρεθεί εκτός φυλακής για 5 μέρες με μοναδικό όρο την εμφάνισή του μια φορά την ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Πρόκειται για το δεύτερο αίτημα χορήγησης άδειας που υπέβαλε ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου, αφού έχει ήδη απορριφθεί τον περασμένο Ιούλιο για τυπικούς λόγους η πρώτη αίτηση που κατέθεσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηλίας Κασιδιάρης αιτήθηκε την άδεια για προσωπικούς λόγους, καθώς πέρασε το απαιτούμενο από το νόμο διάστημα των δυο μηνών από την προηγούμενη υποβολή αιτήματος.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τηλεοπτική κόντρα Καιρίδη - Ανεστίδη: «Με έχετε ταλαιπωρήσει πολύ στα Μάλγαρα» - «Καλά σας κάναμε»
09:42
ΚΟΣΜΟΣ
Μήνυμα Μεντβέντεφ σε Τραμπ: «Κινήσου γρήγορα γιατί οι Γροιλανδοί μπορεί να επιλέξουν την Ρωσία»
09:32
ΕΛΛΑΔΑ
Η 16χρονη Λόρα από την Πάτρα είχε προσπαθήσει ξανά να εξαφανιστεί: Η σχολική εκδρομή στη Βαρκελώνη και οι έρευνες των Αρχών
09:26
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Το Taylor made No4 Concept συνδέει το DS No4 με τη Formula E
09:21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ