Σήμερα η πρώτη συνάντηση Δούκα - Μπακογιάννη

Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα θα έχει σήμερα Παρασκευή (20/10) στις 10:30 ο Κώστας Μπακογιάννης.
Η συνάντηση γίνεται προκειμένου ο κ. Δούκας να ενημερωθεί για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του δήμου με στόχο να υπάρξει ομαλή μετάβαση και να προχωρήσουν τα έργα στην πόλη.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Δούκας στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά την εκλογή του επεσήμανε μεταξύ άλλων πως «είναι δήμαρχος όλων των Αθηναίων και θα επιδιώξει συνεργασίες».
Παράλληλα, μιλώντας για τον τρόπο που θα διοικήσει το δήμο τάχθηκε υπέρ του διαλόγου με τους κατοίκους για τα έργα που θα γίνουν, βάζοντας ως παράδειγμα το μετρό που θα κατασκευαστεί στα Εξάρχεια, ενώ στα άμεσα σχέδιά του είναι η θωράκιση της πόλης, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων και έφερε ως παράδειγμα τον καθαρισμό των φρεατίων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Αθηναίων: «Το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινά» δήλωσε ο Χάρης Δούκας

Χάρης Δούκας: Από αουτσάιντερ, νικητής - Ποιος είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ: Αναταραχή στη ΝΔ μετά το «τσουνάμι» αιτημάτων για αυξήσεις στα σώματα ασφαλείας
07:05
Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αφρικανική σκόνη και θερμοκρασία έως 21 βαθμούς κελσίου
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (31 Μαρτίου)
06:30
«Πρεμιέρα» σήμερα (31/3) για την προπληρωμένη κάρτα στα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ
06:00