Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Απαγορεύεται η κυκλοφορία και αγκυροβολία σκαφών στην περιοχή
Απαγορεύτηκε από το Λιμεναρχείο Αιδηψού, η κυκλοφορία και αγκυροβολία στο σημείο που κατέπεσε το ελικόπτερο, στην θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αχλαδιού στη Βόρεια Εύβοια,
Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας και αγκυροβολίας κάθε είδους σκαφών και θαλάσσιων μέσων αναψυχής, η διενέργεια κάθε είδους επαγγελματικής-ερασιτεχνικής-υποβρύχιας αλιείας και οστρακαλιείας, καθώς και η διενέργεια κάθε είδους κατάδυσης, στη θαλάσσια περιοχή συμβάντος.
Η απαγόρευση ισχύει για την παραλία «ΦΡΑΓΚΑΚΗ» του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και την ακτίνα πεντακοσίων μέτρων περιμετρικά του στίγματος: φ:38⁰54’913”Β, λ:23⁰25’893”Α.
Οι παραβάτες, ανεξάρτητα από τις συντρέχουσες αστικές και ποινικές ευθύνες κατά την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται στις κυρώσεις του άρθρου 157 του Ν.Δ. 187/1973 (261Α΄) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πτώση πολιτικού ελικοπτέρου στην Βόρεια Εύβοια - Επέβαινε μόνο ο πιλότος
Πτώση ελικοπτέρου στη Βόρεια Εύβοια: Νεκρός εντοπίστηκε ο πιλότος
Τη Δευτέρα στην Αθήνα η κηδεία και η ταφή της πριγκίπισσας Ειρήνης
10:04
Τι ακίνητα αγόρασαν οι ξένοι αγοραστές στην Ελλάδα το 2025 - Τα κριτήρια επιλογής
10:03
Δημήτρης Σπηλιόπουλος: Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η καινοτομία και τα επόμενα βήματα της Active
10:00
Ο Χούλιο Ιγκλέσιας χαρακτηρίζει «εντελώς ψευδείς» τις καταγγελίες των πρώην υπαλλήλων του
09:55