Ακατάλληλος για αλίευση ο Παγασητικός μετά τη θεομηνία
Ανανεώθηκε:

Δεν είναι κατάλληλος για αλίευση ο Παγασητικός, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος για θέματα αλιείας υφυπουργός, Σταύρος Κελέτσης.
Ο κ. Κελέτσης, που συναντήθηκε στο Βόλο με ψαράδες της περιοχής, τόνισε πως είναι άγνωστο το διάστημα κατά το οποίο τα νερά της περιοχής δεν θα είναι κατάλληλα για αλιεία.
Δεσμεύτηκε επίσης, ότι θα στηριχθούν οι αλιείς, σημειώνοντας πως το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, εξετάζει ήδη χρηματοδοτικά εργαλεία για την αρωγή τους.
Όσον αφορά στο νερό, σήμερα αναμένονται μικροβιακές αναλύσεις για συγκεκριμένα παθογόνα. Αν αυτές οι αναλύσεις αποδειχθούν «καθαρές» και η μικροβιολογική δείκτες είναι εντός των πλαισίων, τότε το νερό στον Βόλο θα είναι κατάλληλο για χρήση, όχι όμως και για πόση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Xιλιάδες μελίσσια καταστράφηκαν στη Θεσσαλία - Οδηγίες προς τους μελισσοκόμους

Πλημμύρες Θεσσαλία: Βιβλική καταστροφή της παραγωγής - Σοκάρουν οι αριθμοί

Κορωπί: Φρουρούμενος στο ΚΑΤ ο δράστης της επίθεσης - Ερωτήματα για την «έφοδο» στο αστυνομικό τμήμα
09:30
Συνελήφθη 19χρονη οδηγός ΙΧ για το τροχαίο με τον νεκρό μοτοσικλετή στην Παιανία
09:21
Θεσσαλονίκη: Σε μόλις ένα 24ωρο συνελήφθησαν 14 οδηγοί χωρίς δίπλωμα ή μεθυσμένοι
09:13
Οργισμένος με τον Πούτιν ο Ντόναλντ Τραμπ - Απειλεί με δευτερογενείς δασμούς στο ρωσικό πετρέλαιο
09:03