Τροχαίο στους Ευζώνους: Στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης Σέρβοι τραυματίες
Ανανεώθηκε:
19 τραυματίες από το τροχαίο στους Ευζώνους βρίσκονται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Οι περισσότεροι δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση και αυτήν την ώρα πραγματοποιούνται κάποια χειρουργεία για κατάγματα.
Από τους υπόλοιπους τραυματίες οι 26 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς και ένας στη Γουμένισσα.
Το προξενείο της Σερβίας ενημερώθηκε από νωρίς για το ατύχημα και έστειλε όχημα να παραλάβει όσους αποχωρούν από το νοσοκομείο.
Κατά το τροχαίο δυστύχημα, σκοτώθηκαν τέσσερις επιβάτες. Συνέβη στο 522ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών Ευζώνων, στον Δήμο Παιονίας Κιλκίς, ανεβάζοντας σε τέσσερις τους νεκρούς στο δυστύχημα.
Τα θύματα είναι τέσσερις άνδρες ηλικίας από 68 έως 73 ετών, εκ των οποίων οι τρεις Έλληνες και ένας υπήκοος Ρωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τέσσερις οι νεκροί από την σύγκρουση λεωφορείου με δύο οχήματα στους Ευζώνους
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε έρχεται η επόμενη δόση - Τι ισχύει για τις πληρωμές μέσω IBAN
03:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
02:00
Πότε έρχονται οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
01:00
Πόσο θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
00:30