Αλεξανδρούπολη: Κατέληξε ο ένας από τους πέντε τραυματίες από το τροχαίο στο Δωρικό
Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός από το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (26/8) κοντά στο Δωρικό στην Αλεξανδρούπολη.
Το τροχαίο σημειώθηκε όταν αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος μετέφερε επτά μετανάστες ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να ανατραπεί.
Ο οδηγός, όπως αναφέρει το evros-news.gr δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και αναπτύσσντας ταχύτητα έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ναυτό ανατράπηκε. Τραυματίστηκαν πέντε μετανάστες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όπου δυστυχώς ο ένας κατέληξε.
Με ελαφρά ορθοπεδικά τραύματα παραμένουν στο νοσοκομείο οι άλλοι τέσσερις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέντε μετανάστες τραυματίστηκαν σε τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη
Πάτρα: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο ύψος του Αιγίου
«The Bride»: Έρχεται η θρυλική επιστροφή της «Νύφης του Φρανκενστάιν» με τον Κρίστιαν Μπέιλ
09:44
Ποιους δρόμους άνοιξαν οι αγρότες ενόψει της συνάντησης με Μητσοτάκη: Οι «κόκκινες γραμμές» και οι εκπρόσωποι
09:32
Νέα μαρτυρία για τη 16χρονη Λόρα: Eθεάθη στη Βάρη - Τι ανέφερε ιδιοκτήτης καφετέριας (vid)
09:29
Νέα σελίδα στις σινοκαναδικές σχέσεις - Κρίσιμες επαφές στο Πεκίνο για Σι και Κάρνι
09:29