Νέα Φιλαδέλφεια: Στην Ευελπίδων ο αδελφός του Μιχάλη Κατσουρή
Ανανεώθηκε:
Παράσταση προς Υποστήριξη της Κατηγορίας θα δηλώσει σήμερα στους Ανακριτές της υπόθεσης ο αδελφός του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.
Ο αδελφός του 29χρονου θα μεταβεί στην Ευελπίδων συνοδευόμενος από τον συνήγορο του Σταύρο Γεωργόπουλο προκειμένου να δηλώσει παράσταση για τον χαμό του Μιχάλη που έπεσε νεκρός στη Νέα Φιλαδέλφεια χτυπημένος από μαχαίρι, αγνώστου μέχρι στιγμής δράστη.
Στην ποινική δίωξη που ασκήθηκε για όσα έγιναν έξω από το γήπεδο, περιλαμβάνεται η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση,πλην όμως δεν έχει προσωποποιηθει ως τώρα σε κανέναν από τους 105 κατηγορούμενους που από χθες απολογούνται για τα βίαια επεισόδια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα 40 ακόμη χούλιγκανς για τη δολοφονική επίθεση
Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι 30 από τους χούλιγκαν που απολογήθηκαν
Η Ρωσία αντικρούει τον ισχυρισμό του Τραμπ για το πετρέλαιο στη Βενεζουέλα
14:08
EY: Ελαφρά επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας το 2026
14:06
Το φαινόμενο Gio Kay: Η γλώσσα της Gen Z στα social media και η «νοοτροπία» που τον έκανε διάσημο
14:06
Το BBC θα ζητήσει από δικαστήριο των ΗΠΑ να απορρίψει την αγωγή για δυσφήμιση του Τραμπ
14:00