ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια: Εξιτήριο για Κροάτη από το νοσοκομείο – Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια: Εξιτήριο για Κροάτη από το νοσοκομείο – Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ / EUROKINISSI

Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε ένας Κροάτης που νοσηλευόταν φρουρούμενος στον Ερυθρό μετά από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον 37χρονο να βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, αυτοκίνητο της ΟΠΚΕ παρέλαβε τον Κροάτη το μεσημέρι της Πέμπτης (10/8) από το νοσοκομείο για να τον μεταφέρει στη ΓΑΔΑ.

Η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθούσε έκρινε πως το τραύμα που φέρει στο χέρι δεν αποτελεί πλέον λόγο παραμονής στο νοσοκομείο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τους τραυματίες

Το «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ εξέδωσε, παράλληλα, ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών αλλά και της μητέρας του Μιχάλη Κατσουρή.

1) Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

2) Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

3) Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.

4) Αλλοδαπός υπήκοος (Κροάτης), (37 ετών), της Α' Χειρουργική Κλινική, ολοκλήρωσε τοναπεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο και έλαβε ιατρικό εξιτήριο στις 12:30, από το νοσοκομείο.

5) Η μητέρα του θανόντος Κ.Μ., ύστερα από τον πλήρη καρδιολογικό έλεγχο που ολοκλήρωσε χωρίς ευρήματα, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο μας στις 09/08/2023 στις 19:00.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ